en | fr
Alaska

Jobs@Alaska : senior dossierbeheerders

Plaatsen van tewerkstelling:
Kortrijk, Engelse Wandeling 76
Gent, Charles de Kerchovelaan 12
Hasselt, Oude Luikerbaan 63a
Brugge, Koningin Astridlaan 200, 8200 Brugge

Bedrijfsinformatie:
ALASKA is een snelgroeiende en vooruitstrevende accountancygroep met meer dan 75 collega’s.
Sedert meer dan 20 jaar zijn wij voor zelfstandigen en bedrijven een belangrijke partner inzake accountancy en fiscaliteit.
Door onze constante groei en ter versterking van het bestaande team zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding een competente en gedreven Junior dossierbeheerder en Senior dossierbeheerders.

Functieomschrijving Senior dossierbeheerder
Als senior dossierbeheerder zorg je voor het autonoom beheer en draag je de verantwoordelijkheid over de opvolging en de optimalisatie van de dossiers van klanten in diverse sectoren. Je bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor ondersteuning aangaande accountancy, fiscaliteit, juridische en financiële materies. Je zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaarsafsluitingen, balansen, jaarrekeningen en fiscale aangiftes.

Je hebt een coachende rol tegenover junior dossierbeheerders en je assisteert de zaakvoerder in een aantal belangrijke dossiers. Deze functie is een mooie opportuniteit voor een gedreven Senior Dossierbeheerder met zin voor verantwoordelijkheid en de wil tot doorgroeien.
ALASKA biedt u de mogelijkheid uw capaciteiten optimaal te ontwikkelen binnen een dynamische en boeiende bedrijfscultuur met ruimte voor autonomie en groei. We bieden een zeer competitief loonpakket en een interessante werkomgeving waar u zich via opleiding verder kunt vervolmaken.

Profiel
Je kan om en bij de vijf jaar ervaring voorleggen.
Een aanvullende opleiding fiscaliteit is een grote troef maar ook IAB accountant of belastingconsulent.
Je bent ondernemend, nauwgezet in het uitvoeren van uw taken en komt organisatorisch en communicatief sterk uit de hoek.

Aanbod
Je kan rekenen op een boeiende functie in een sterk groeiend kantoor. We bieden een aantrekkelijk loonpakket en een interessante werkomgeving waar je je via opleiding verder kan vervolmaken.

Functieomschrijving Junior dossierbeheerder
Als Junior dossierbeheerder kunnen de klanten op je rekenen voor de opmaak van de btw-aangiften, sta je in voor de voorbereiding van de aangiften personen- en vennootschapsbelasting, rapporten en jaarrekeningen en verzorg je de input van de klantenboekhoudingen. Bovendien ondersteun je de senior dossierbeheerders bij het beheren van de klantendossiers.

Profiel
Je genoot een opleiding bachelor boekhouding of bent gelijkwaardig door ervaring en beschikt over een basiskennis fiscaliteit. Ervaring is een pluspunt. Word en Excel hebben geen geheimen voor jou.
Je bent dynamisch, voert je taken nauwgezet uit en komt organisatorisch en communicatief sterk uit de hoek.
Je communiceert vlot en service-gericht met de klanten.
Je bent pro-actief, sociaal en constructief.
Je gaat altijd “the extra mile” en kunt zelfstandig werken.

ALASKA biedt u de mogelijkheid uw capaciteiten optimaal te ontwikkelen binnen een dynamische en boeiende bedrijfscultuur met ruimte voor autonomie en groei.

Contact
Voor Brugge: Mail of stuur uw sollicitatie met cv naar peter.hacke@alaska-group.eu of Alaska Brugge cvba t.a.v. dhr. Peter Hacke, Koningin Astridlaan 200, 8200 Brugge.

Voor Kortrijk: Mail of stuur uw sollicitatie met cv naar s.ghijsen@alaska-group.eu of Alaska Kortrijk-Ieper cvba t.a.v. dhr. Stefan Ghijsen, Engelse Wandeling 76, 8510 Kortrijk.

Voor Gent: Mail of stuur uw sollicitatie met cv naar therese@aenbv.eu of A&BV-Alaska BVBA,
t.a.v. mevr. Thérèse De Blieck, Charles de Kerchovelaan 12, 9000 Gent.

Voor Hasselt: Mail of stuur uw sollicitatie met cv naar l.nelissen@alaska-group.eu of Alaska Hasselt bv cvba t.a.v. mevr. Lieve Nelissen, Oude Luikerbaan 63a, 3500 Hasselt. Tel: 011/22 62 67.

Alaska: more than you know, more than you think. © Alaska 2012, Alaska esv - BTW BE 0893.640.115 - RPR Gent | All Rights Reserved sitemap

2012 - transvorm